Innstilt som ny leder i NFFs Region Sør-Øst: Martine Solberg Olsen.

Nå starter ledervalget i NFFs Region Sør-Øst

I juni innstilte regionens valgkomite Martine Solberg Olsen til vervet som regionleder. Fra den 15.august kan regionens medlemmer stemme.

Publisert Sist oppdatert

Fysioterapeuten får av Norsk Fysioterapeutforbund opplyst at det ikke har kommet inn forslag til motkandidater i regionen. To trakk sitt kandidatur tidligere i sommer. Fristen for å fremme benkeforslag gikk ut 1.august.

I en kommentar til Fysioterapeuten i juni sa Solberg Olsen blant annet følgende om innstillingen, og det forestående valget (se hele intervjuet i egen sak): 

– Nå har jo du sittet som fungerende regionleder noen måneder. Kan du fortelle litt om hvordan dette har vært?

– Jeg hadde en brå start på vervet, og det har vært mange oppgaver å sette seg inn i. Men for all del, en spennende, morsom og svært utfordrende reise så langt. Jeg har kombinert vervet med øvrig arbeid, som var en svært krevende periode. Det har vært fint å gradvis få mer innsikt i arbeidsoppgavene. Samtidig har det vært givende å treffe på mange flotte medlemmer i regionen. Det har vært flere kompliserte problemstillinger som jeg har blitt nødt til å ta stilling til. Disse har bidratt til en bratt læringskurve. 

–Jeg har blitt nødt til å tilegne meg ny kunnskap på mange områder som jeg tidligere ikke hadde kjennskap til. Regionstyret og øvrige regionledere har støttet meg hele veien. 

Erfaringene så langt har gitt meg en forståelse rundt kompleksiteten av det arbeidet som foregår i NFF, sa hun. 

– Hva tenker du om at du ikke har noen motkandidater til ledervervet?

– Det er synd det ikke er noen motkandidater til regionledervervet. Men valgkomiteen har foretatt en innstilling, og jeg ønsker å kunne innfri deres og medlemmene sine forventninger om at jeg gjerne vil utføre vervet på en så god måte som mulig.

– Er det viktig å bruke stemmen sin, selv om det kun er en kandidat til valg?

– Ja, selvsagt. Jeg håper så mange som mulig bruker stemmen sin! Jeg håper at medlemmene ser verdien i at man engasjerer seg i NFF. Dette gjør man ved å stemme i et valg, uavhengig av antall kandidater. Dermed har man en anledning til å kunne være med å påvirke. 

– Engasjement er kjernen i en levende organisasjon!

Valget foregår digitalt fra 15. til 25.august. Les mer om valget på Norsk Fysioterapeutforbunds nettsider (fysio.no). Her finnes også innstillingen fra regionens valgkomite. 

Powered by Labrador CMS