Velkommen til Fysioterapeuten

Ansvarlig redaktør

Irene Mårdalen

Mail [email protected]

Telefon 977 99 603

Assisterende redaktør/Fagredaktør

John Henry Strupstad

Mail [email protected]

Telefon 926 24 206

Lay-out og annonseansvarlig

Kirsten Stiansen

Mail: [email protected]

Telefon: 413 18 188

Fysioterapeuten utgis av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) og er det største fagtidsskriftet for norske fysioterapeuter. Vår papirutgave kommer ut ni ganger i året og når ut til cirka 10.000 fysioterapeuter.

Vår nettside inneholder aktuelle fagartikler og redaksjonelle artikler. Vi har cirka 57.000 besøkende på våre nettsider hver måned.

For våre annonsører tilbyr vi plass både i papirutgaven, på nett og på våre nyhetsbrev. På våre nettsider kan du også ha ledig stilling annonser. På vår Facebookside kan vi også legge ut din ledig stilling annonse. Vi har nærmere 10.000 følgere på Facebook.

Vi tar mål av oss å reflektere alle sider av norsk fysioterapi, og vil være aktuelle for fysioterapeuter som jobber på sykehus, i kommuner samt private fysioterapeuter med eller uten driftsavtale.

I tillegg ønsker vi å være aktuelle for alle de ulike sidene av fysioterapi. Norsk Fysioterapeutforbund har i alt 13 ulike faggrupper som representerer bredden i norsk fysioterapi. Som fagtidsskrift vil vi bidra til å synliggjøre alle spesialistene våre.

Adresse og kontaktinformasjon

Kirkegata 15

0153 Oslo

Telefon 977 99 603

Epost [email protected]