Martine Solberg Olsen er ny leder i NFFs region Sør-Øst.

Martine Solberg Olsen er valgt til leder i NFFs region Sør-Øst

Martine Solberg Olsen har vært fungerende leder i NFFs region Sør-Øst siden mars i år, og ble i juni innstilt som kandidat til ledervervet av regionens valgkomité. Nå er hun valgt til leder for inneværende periode.

Publisert Sist oppdatert

Martine Solberg Olsen bor i Tønsberg, og har de siste ti årene jobbet med voksne pasienter i kommunehelsetjenesten. Hun har i tillegg erfaring som helprivat fysioterapeut, og har en mastergrad i fysioterapi for eldre. 

Olsen er en engasjert person med klarte meninger om fysioterapi og politikk, noe som har ført til verv både som tillitsvalgt og hovedtillitsvalgt. I et tidligere intervju med Fysioterapeuten beskriver hun seg selv som et organisasjonsmenneske med ønske om å kunne påvirke.

Utfordrende økonomi

NFFs region Sør-Øst består av fylkene Agder, Vestfold, Telemark, Innlandet og Buskerud med sine til sammen 112 kommuner. Innbyggerantallet i kommunene varierer fra  60-70 000 til i underkant av 2000. 

–  Hva ser du som den største utfordringen for fysioterapeuter i NFFs region Sør-Øst per nå?

–  Den største utfordringen er at veldig mange av kommunene har anstrengt økonomi. Akkurat det påvirker mange fysioterapeuter i vår region, sier Olsen. 

–  Du hadde ingen motkandidater til vervet som leder. Håper du at flere fysioterapeuter vil engasjere seg i organisasjonslivet fremover?

–  Det håper jeg absolutt! Jeg er et organisasjonsmenneske, og håper at så mange som mulig vil få øynene opp for at vi står sterkere sammen. Mange gjør en formidabel innsats allerede. Men jo flere vi får til å engasjere seg i organisasjonen, desto bedre rustet vil vi være for fremtiden, sier Olsen. 

Nytt valg av regionledere i NFF skjer høsten 2025.

Powered by Labrador CMS