Prosjektleder Dora Sif Oskarsdottir (f.v.) og programansvarlig Ane Sigrid Nygaard ønsker velkommen til neste års Fysioterapikongress.

Fysioterapikongressen 2025: Påmelding åpnet og abstraktfrist utvidet

Nå har Norsk Fysioterapeutforbund åpnet påmeldingen til neste års Fysioterapikongress. Samtidig gis de som vil presentere sitt abstrakt noen dagers ekstra frist til å sende inn bidrag.  

Publisert Sist oppdatert

– Vi er enormt stolte av programmet vårt. Det er en faglig bredde i det som favner en rekke ulike fagområder innen fysioterapien, sier programansvarlig Ane Sigrid Nygaard i Norsk Fysioterapeutforbund i en nyhetsmelding på fysio.no

"Slik beveger vi samfunnet"

Temaet for kongressen er “Slik beveger vi samfunnet”. I tillegg til plenumsforedrag og parallellsesjoner blir det presentasjoner av abstrakter og posterutstilling.

– Det er hovedsakelig Norsk Fysioterapeutforbunds faggrupper og programansvarlig som har utarbeidet programmet for kongressen. De har lagt ned et stort arbeid for å sikre at vi kan tilby et variert og innholdsrikt program, og håper også at fysioterapeuter fra hele landet mener det samme, sier Dora Sif Oskarsdottir i den samme meldingen. Hun er prosjektleder for Fysioterapikongressen 2025.

Mener det er noe for alle

Oskarsdottir og Nygaard mener programmet er relevant både for nyutdannede og erfarne fysioterapeuter, og for ansatte og fysioterapeuter som jobber som selvstendig næringsdrivende.

– Det er programposter om kvinnehelse, barn og unge, revmatologi, folkehelse, arbeidshelse, manuellterapi, palliasjon, lipødem, psykisk helse, idrettsskader, lungefysioterapi og mye mer, sier Nygaard i meldingen.

Les mer på fysio.no

Fristen for innsending av abstrakter er utvidet fra 1. til 6.oktober. 

Sif Oskarsdottir har tidligere sagt til Fysioterapeuten at NFF har et mål om minimum 900 deltakere. 

Fysiofondet med jubileumspris

Fysiofondet har denne gangen valgt å markere at de runder 50 år, og skal i løpet av kongressen dele ut 50.000 kroner til en fysioterapeut eller fagmiljø som synliggjør at fysioterapeuter beveger samfunnet. I tillegg deler de ut en forskerspirepris og en posterpris, begge på 10.000 kroner. 

Kongressen avholdes på Gardermoen  13. til 15.mars 2025.

Powered by Labrador CMS