Arendalsuka starter mandag. Her fra et tidligere arrangement.

Skal debattere rehabilitering under Arendalsuka

I tillegg skal Norsk Fysioterapeutforbund diskutere arbeidshelse og personellutfordringer i helsevesenet.

Publisert Sist oppdatert

Dette er Arendalsuka

Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Rundt 1900 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år. 

(Kilde: arrangementets nettsider)

Gerty Lund med fullt program under Arendalsuka.

Mandag 12.august sparkes årets Arendalsuke i gang, den 12. i rekken. Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) har i år blant annet valgt å rette blikket mot rehabilitering, og skal tirsdag 13.august arrangere en politisk debatt som skal omhandle nettopp dette. Spørsmålet som stilles er: Hvordan skal rehabiliteringstjenestene bli bedre?

- Dette er en særdeles viktig debatt for pasienter og pårørende og også for våre medlemmer. Fysioterapeuter står ofte i vanskelige prioriteringer og er viktige for å sikre rehabilitering når pasientene trenger det. Dessverre opplever vi til dels lange køer hos enkelte avtalefysioterapeuter. Også fysioterapeuter som jobber i rehabiliteringsinstitusjoner forteller om utfordringer og fysioterapeuter som jobber i sykehus kan til tider ha problemer med å finne ledig fysioterapeuter til pasienter som skrives ut, sier NFFs Gerty Lund i en melding på fysio.no.

Debatten blir avholdt i samarbeid med Norsk Ergoterapeutforbund.

Onsdag 14.august skal NFFs forbundsleder delta i en debatt om «bedre arbeidshelse med samarbeid».

Torsdag 15.august avslutter NFF med en debatt rundt personellutfordringer i norsk helsevesen sammen med Norsk Ergoterapeutforbund og Norsk Radiografforbund.

Les mer på fysio.no.

Powered by Labrador CMS