Aktuelt

Nyheter

Når pasienten blir slått hjemme

Pasienten kommer med blåmerker og gir en forklaring som ikke virker troverdig. Hva gjør du som fysioterapeut når du mistenker at pasienten din blir slått av partneren sin?

Nyheter

Dette ble mest lest i 2018

At øvelser mot skilte magemuskler ikke virker, og tips ved ryggsmerter, var populær lesning i 2018. Se hvilke saker dere klikket mest på på fysioterapeuten.no og på Facebook i løpet av året som er gått.

Nyheter

Vil ha strengere krav for nålebehandling

Danske myndigheter vil kreve et sikkerhetskurs på tre dager for behandlere som vil bruke akupunktur på brystkassen. Det er ikke nok, mener Danske Fysioterapeuter, og får støtte av NFFs faggruppe.

Blogg

Lungefysioterapi; en inspirasjonskilde

I 5. semester i fysioterapiutdanningen ved OsloMet, skal alle studentene gjennomføre ni ukers praksisperiode. I den anledning var jeg så heldig at jeg kom på medisinsk avdeling på Ullevål universitetssykehus; da med særlig fokus på lungepasienter. Som fersk innen feltet, gjorde jeg meg noen erfaringer ved endt periode.

Les hele innlegget

Nyheter

Denne appen lurer inn trening

Naboene må synes det er et litt rart syn. Kari Wang går på hælene og så på tærne, før hun tar trappa to trinn av gangen og står på ett bein mens hun rører i gryta.