Aktuelt

Nyheter

Helsedirektoratet beklager ovenfor NFF

Helsedirektoratet beklager at deres retningslinjer i forbindelse med korona-viruset har ført til usikkerhet blant norske fysioterapeuter vedrørende stenging. Fysioterapeuter kan holde åpent.

Nyheter

-Opplever at NFF er på banen

Flere frustrerte fysioterapeuter har bedt om retningslinjer fra NFF gjennom sosiale medier. Vi har spurt NFF-lederen om NFFs rolle i koronasituasjonen, økonomiske bekymringer og hvilke saker de holder på å avklare.

Nyheter

Stengte instituttet på eget initiativ

-Jeg føler meg helt tom, sier fysioterapeut Geir Eithun. Bråta Fysioterapi i Drammen stengte torsdag frivillig instituttet for å unngå risikoen for å smitte eldre på sykehjemmet i etasjen over.

Nyheter

Fysioterapeuter får ikke reise utenlands

Regjeringen innfører reisenekt til utlandet for alt helsepersonell med øyeblikkelig virkning. Det betyr at alle fysioterapeuter i landet må holde seg i Norge, og kan risikere fengsel hvis de bryter forbudet.

Nyheter

Avlyser mer på grunn av korona

Flere konferanser for fysioterapeuter er avlyst på grunn av koronaviruset. Det gjelder blant annet årsmøteseminaret til faggruppen Fysioterapi for eldre og NFF Region Midt.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten