Aktuelt

Blogg

Koronaviruset og fremtiden

Koronaviruset setter sitt preg på hverdagen til oss alle. Mediene skriver om alt fra smitte og dødsrater, stengte virksomheter, stengte regioner, stengte landegrenser, børskrakk, permitteringer, konkurser og oppsigelser til enorme krisepakker. Hva gjør alt dette med deg og meg?

Les hele innlegget

Nyheter

Slik jobber Kaia med koronapasienter

Fysioterapeut Kaia Marie Nicolaisen må ha fullt smittevernutstyr når hun behandler koronapasienter. -Som fysioterapeut er jeg vant til å være tett på pasienten, så utstyret skaper en rar distanse, sier hun.

Blogg

Vi er mange!

Vi vil gjerne bidra. Hvor skal vi henvende oss? Finnes det noen retningslinjer for å ta i bruk studenter i en slik situasjon? Vi er mange, og nå sitter vi hjemme. Mange med en følelse av å ha lite å gjøre, i alle fall en god del mindre enn for en uke siden. Les en students rop om å hjelpe i en kaotisk helsesituasjon. 

Les hele innlegget

Nyheter

Helsedirektoratet stenger fysioterapiklinikkene

Alle fysioterapiklinikker må holde stengt fra natt til mandag for å redusere risikoen for spredning av koronaviruset, vedtok Helsedirektoratet sent søndag kveld. Det er gjort unntak for visse nødvendige pasientbehandlinger.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten