Stillingsinformasjon

Annonsør: NordicNetcare

Søknadsfrist: 11.01 2019

NordicNetcare_logo

Norsktalende fysioterapeuter til dansk firma i vekst

Drømmer du om å være en del av en dynamisk arbeidsplass i hjertet av København? Er du en faglig skarp fysioterapeut, som ønsker å inngå i et ambisiøst og ungt team? Så er jobben i NordicNetcare noe for deg! 

NordicNetcare opplever stor vekst på alle forretningsområder – særlig i Norge. Derfor søker vi norsktalende fysioterapeuter til telefonisk og helsefaglig saksbehandling på vårt kompetansesenter i København.  

Som en del av vårt team kommer du til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver, herunder helsefaglig rådgivning og veiledning av pasienter samt håndtering av administrative oppgaver. Alltid med fokus på å utvikle dine kommunikative evner. 

NordicNetcare er en nordisk virksomhet, som tilbyr helseytelser til forsikringsselskaper. Vi er en fleksibel og allsidig arbeidsplass med både svenske, norske, finske og danske kolleger. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø med mulighet for utvikling og ansvar.  

Vi søker nye kollegaer med start så snart som mulig. Det er mulighet for både fulltid og deltid. 

Er du interesseret i å høre mer om stillingen, så kontakt Kristoffer Schaumann på telefon 0047 21939465 eller mail kristoffer@nordicnetcare.com

Lønn etter avtale. 

Søknadsfrist: 11.01.2019

Send din CV og søknad til: Kristoffer Schaumann på kristoffer@nordicnetcare.com.

Telefon: (DK) 0045 25972046 (NO) 0047 21939465.

Hjemmeside:

http://nordicnetcare.com