Stillingsinformasjon

Annonsør: SiO Helse, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)

Søknadsfrist: 07.12 2019

Sio Helse Logo horisontal_liten

SiO Helse søker psykomotorisk fysioterapeut med avtalehjemmel

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer tjenester til 67 500 studenter ved 28 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer 9000 studentboliger, 11 barnehager, 40 serveringssteder, 3 helsesentre og 6 treningssentre med et bredt tilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 550 medarbeidere og en omsetning på mer enn 1,2 milliarder kroner. www.sio.no

SiO Helse har i underkant av 100 ansatte og fire seksjoner; Psykisk helse, Rådgivning, Allmennlege og Tannhelse. Tilbudet er fordelt på tre lokasjoner, Blindern, sentrum og BI.

Hvem vi leter etter?

Vi leter etter deg som har en avtalehjemmel og som ønsker å jobbe tverrfaglig for å tilby våre studenter et helhetlig tilbud. Psykomotorisk fysioterapeut inngår i seksjon for SiO Psykisk Helse, og vil jobbe tett med allmennleger, psykiatere, psykologer og rådgivere.

Studentene er en spennende målgruppe, og SiO Helse jobber kontinuerlig med å utvikle nye samarbeidsformer og tilbud. Digitalisering og forenkling av studentmøtene har stort fokus.

Psykomotorisk fysioterapeut kommer til å ha kontor på Blindern. Lokalene ble totalombygget i 2019 og er store, lyse og hyggelige. Det er et meget godt arbeidsmiljø og gode støttefunksjoner.

Vi ser for oss at den rette tar imot våre studenter i sin praksis, men inngår som en del av vårt ordinære team og følges opp av fellesfunksjonene i SiO Helse. For pasientene er dette et ordinært tilbud hos SiO Helse.

50 % av ordinær hjemmel

I utgangspunktet tenker vi at dette utgjør ca. 50 % av en ordinær hjemmel, men vi ønsker en dialog om hvordan dette kan løses på best mulig måte. SiO Helse tilrettelegger for gode praktiske løsninger og at det det skal være enkelt å kombinere med andre engasjementer.

Vi lover deg et utviklende og hyggelig arbeidsmiljø med involvering, høy faglighet, korte beslutningsveier og stort ønske om utvikling. Du får et godt utstyrt kontor og blir del av et stort fellesskap og gode behandlingsteam.

Du må ha interesse for korttidsterapi og ha lyst til å utforske muligheten for å bruke din kunnskap til gruppeterapi, kurs eller på andre måter.

Ta kontakt snarest og senest innen 7. desember 2019 slik at vi kan diskutere hvordan dette kan fungere i praksis.  

Spørsmål? Ta kontakt med leder for SiO Psykisk helse Anne Karin Mullally: annekarin.mullally@sio.no. Tel: 92069287

Om arbeidsgiveren

SiO Helse er en del av Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og består av fire seksjoner bestående av fastlege, psykisk helse, rådgivning og tannlege.

Søknad merkes

Psykomotorisk fysioterapeut med avtalehjemmel

Tiltredelse  Snarest

Sektor  Privat

Antall stillinger 1 (prosjekt)

Sted 0313 Oslo

Lønn Etter avtale

Bransje Helse og omsorg

Stillingsfunksjon Helsepersonell / Psykomotorisk fysioterapeut

Kontaktperson:

Anne Karin Mullally
Telefon: 92069287
Mail: annekarin.mullally@sio.no

Hjemmeside:

http://www.sio.no

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten