Stillingsinformasjon

Annonsør: Sjølund Fysioterapi og Akupunktur

Fysioterapeut søkes til privat praksis i Tromsø

Sjølund Fysioterapi og Akupunkturi Tromsø har ledig plass for fysioterapeut. 

Instituttet er en etablert praksis med fysioterapeuter med ulike erfaringsområder, manuellterapeut, psykomotoriker og terapeuter som også arbeider med akupunktur. 

Vi er 4 terapeuter med 100 % driftshjemmel, disse har lang venteliste. Det er i tillegg en psykologpraksis i instituttets lokaler.Det er p.t. ingen fysioterapeuter ved instituttet som arbeider uten driftshjemmel.

En 100 % driftsavtale etter en kollega som har pensjonert seg skal utlyses, og er midlertidig besatt av vikar til utgangen av 2019. Dersom driftsavtalen ikke er besatt permanent av ny fysioterapeut innen dette, kan det bli mulig å vikariere i denne driftsavtalen fra 1. januar 2020.

Du vil arbeide som selvstendig næringsdrivende i 100 % praksis. Deltidspraksis kan også være aktuelt. Vi tilbyr godt behandlingsrom og store gode lokaler tilrettelagt for fysioterapipraksis. Stort felles spiserom. Gode betingelser.  

Oppstart etter avtale, gjerne snarlig.

Den vi søker er en imøtekommende, faglig engasjert og selvstendig fysioterapeut. 

Adressen er Sjølundveien 9, 9016 Tromsø. Det er nært bedrifter og boligområder. Her er gode bussforbindelser og egen gratis parkering på eiendommen for pasienter og oss som arbeider her. 

Tromsø er en levende by med mye tilbud innen kultur og uteliv, universitet og universitetssykehus. Naturen omkring (og i) Tromsø innbyr til friluftsaktiviteter gjennom hele året. 

Ta kontakt på telefon: 77 60 90 28 eller 77 60 90 26

Send søknad med CV til

Sjølund Fysioterapi og Akupunktur  

Adresse: Sjølundveien 9, 9016 Tromsø, eller: 

e-post: hakon.mjoen@sjolund-fys-akup.no

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

christensen-ustad-rieber-nett
Tema

Nytt fra WCPTs verdenskongress

Les Fysioterapeutens artikler fra WCPTs verdenskongress, om oppfølging av asylsøkere, fysisk aktivitet, når forskning skal oversettes til praksis, hva deltakere tar med seg hjem av tips og hvorfor fysioterapeuter bør spørre om søvn. Les reportasjen i Fysioterapeuten eblad

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten