Stillingsinformasjon

Søknadsfrist: 15.08 2020

Er du en Krabat? Ledig stilling for fysioterapeut i Midt-Norge

krabat

Krabat utvikler, produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler av høy kvalitet for barn og unge. Krabats produkter er nyskapende, funksjonelle og estetisk tiltalende. Vi gjennomfører slagordet ”Stolt av å være annerledes” i alt vi gjør. Se www.krabat.no, så skjønner du hva vi mener.

Ønsker du å være vår Krabat i Midt-Norge? Vi søker deg med ergo- eller fysioterapeut bakgrunn som kan jobbe med salg i Trøndelag, Møre og Romsdal og Nordland. Du vil utføre produktdemonstrasjoner og utprøvinger på hjelpemiddelsentralene og i kommunene. I tillegg vil du være behjelpelig med etterjusteringer og tilpasninger av utleverte produkter. Du vil disponere egen bil og ha tilgang på et kontorfellesskap samt muligheten for hjemmekontor. Med andre ord en fleksibel og allsidig jobb hvor du må regne med en del reising i perioder. Vi søker en person i 100 % fast stilling.

KONTAKT: Ann-Helen Gomnæs, ahg@krabat.no Tlf 95 18 02 80

SØKNADSFRIST: 15/8/20

Lønn etter avtale

Litt om Krabat

Krabat skal bli best i verden på hjelpemidler til barn, og selskapets reise startet i 2008, med to gründere, et krabbehjelpemiddel og hjemmekontor. Gjennom tiden har vi vokst og Krabat har i dag en betydelig produktlinje av hjelpemidler til barn. Vi har 16 ansatte og hovedkontoret ligger på Hvalstad i Asker.

Krabat ble i 2018 kjøpt opp av Add Life og senere fusjonert med Hepro AS. Dette gir oss trygghet og mange nye muligheter til både vekst og utvikling. Les mer på hjemmesidene våre om du vil vite mer.

Hepro

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten