Nett_blad

Hva mener DU om Fysioterapeuten?

Tidsskriftet Fysioterapeuten skal i løpet av de neste ukene gjennomføre en ny leserundersøkelse. Samtlige medlemmer i NFF vil da få tilsendt et spørreskjema på e-post.

Nyheter

Ipsos, som gjennomfører undersøkelsen for Fysioterapeuten, starter utsendelsen fredag 8. mars. Undersøkelsen omfatter både papirutgaven og fysioterapeuten.no. Du vil også få spørsmål om den videre utviklingen av tidsskriftet, på papir og digitalt.

Alle medier trenger med jevne mellomrom leserdokumentasjon på hvordan bladet og nettsidene blir lest og brukt. Fysioterapeutens forrige leserundersøkelse ble gjort i 2014.

I tillegg trenger vi i redaksjonen synspunkter fra leserne på hvordan vi skal bruke ressursene framover og hvilke stoffområder vi bør satse på. Vi trenger å vite hva dere mener om jobben vi gjør!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å svare!

Red.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

christensen-ustad-rieber-nett
Tema

Nytt fra WCPTs verdenskongress

Les Fysioterapeutens artikler fra WCPTs verdenskongress, om oppfølging av asylsøkere, fysisk aktivitet, når forskning skal oversettes til praksis, hva deltakere tar med seg hjem av tips og hvorfor fysioterapeuter bør spørre om søvn. Les reportasjen i Fysioterapeuten eblad

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten