Foto: Pixabay

Flere vil ansette fysioterapeuter igjen

Da Norge ble koronastengt, forsvant også alle ledige stillinger for fysioterapeuter fra våre nettsider. Nå vil flere ansette igjen.

Publisert Sist oppdatert

- Det var fullstendig stopp i våre ledige stilling-annonser fra midten av mars og frem til rett etter påske. Nå ser vi at flere har behov for fysioterapeuter igjen. Det er hyggelig, sier Kirsten Stiansen hos Fysioterapeuten.

Hun har ansvaret for at alle som sender inn ledige stilling-annonser til redaksjonen, får annonsen på våre nettsider.

I skrivende stund, er det i alt seks stillinger som lyses ut på fysioterapeuten.no.

Dette er de ledige stillingene

Lavangen kommune har en nyopprettet hjemmel som fysioterapeut ledig. Den er delt mellom 50 prosent driftstilskudd og 50 prosent stilling i kommunen.

Arendal kommune har ledig en avtalehjemmel for fysioterapeut i 100 prosent stilling. Hjemmelen blir ledig på grunn av alderspensjon.

Hjemmelen er knyttet til Pollen fysioterapi, en klinikk med i alt tre avtalehjemler fordelt på fire fysioterapeuter.

Også Levanger kommune har en 100 prosent driftsavtale ledig på grunn av nedtrapping. I første omgang overdras 40 prosent av driftstilskuddet og fra og med 1. mai 2023 overdras hele.

Kommunen har i alt 10,75 driftshjemler for fysioterapeuter fordelt på 12 driftsavtaler. I tillegg har de 12,1 fastlønnshjemler for fysioterapeuter.

Vil du til OsloMet?

OsloMet søker etter førsteamanuensis ved Institutt for fysioterapi. Instituttet tilbyr bachelorstudium og masterstudium i fysioterapi og masterstudium i rehabilitering og habilitering, samt flere videreutdanninger.

Gol kommune ønsker å ansette en fysioterapeut i 80 prosent stilling ved Gol Helsetun, som er et sykehjem på Gol.

Og Gausdal kommune tilbyr 50 prosent driftsavtale for fysioterapeut fra 1. juli. Kommunen har i alt tre driftsavtaler fordelt på fire fysioterapeuter og har i tillegg 2,8 stillinger for fastlønnede fysioterapeuter. 

Plass på nett og Facebook

- Alle våre ledig stilling-annonser publiseres på nett. I tillegg har vi et prøveprosjekt hvor vi også legger ut annonsen på vår Facebookside, sier Stiansen.

Fysioterapeuten har litt over 50.000 lesere på nett hver måned. Det er litt over 9.500 som følger oss på Facebook.

Du finner alle fåre ledige stillinger ved å klikke på lenken her 

Powered by Labrador CMS