Falske fysioterapeuter i omløp.

Falske fysioterapeuter i Fredrikstad

Fredrikstad kommune går nå ut med en advarsel mot kriminelle som utgir seg for å være fysioterapeuter.

Nyheter

– Kommunen ber innbyggerne være på vakt, står det å lese i en pressemelding som ble sendt ut torsdag.

Ifølge meldingen er kommunen blitt gjort oppmerksom på at flere innbyggere er kontaktet av personer som utgir seg for å være fysioterapeuter eller "fysioterapeuteksperter".

Synlig ID-kort

– Vi synes vi det er leit at kriminelle utgir seg for å være fysioterapeuter, forteller Hilde Freim, konstituert virksomhetsleder for Friskliv og mestring.

I meldingen fremkommer det videre at alle fysioterapeuter i Fredrikstad kommune har synlig ID-kort med bilde og at kommunale fysioterapeuter har privat tøy.

– Innbyggere som er henvist til fysioterapi, eller har søkt selv, mottar svarbrev med forventet antall dager ventetid for oppstart av tjeneste, står det å lese i meldingen.

Kilde: Smaalenenes avis

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

christensen-ustad-rieber-nett
Tema

Nytt fra WCPTs verdenskongress

Les Fysioterapeutens artikler fra WCPTs verdenskongress, om oppfølging av asylsøkere, fysisk aktivitet, når forskning skal oversettes til praksis, hva deltakere tar med seg hjem av tips og hvorfor fysioterapeuter bør spørre om søvn. Les reportasjen i Fysioterapeuten eblad

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten