Nyheter

Nyheter

Fysioterapeuter får ikke reise utenlands

Regjeringen innfører reisenekt til utlandet for alt helsepersonell med øyeblikkelig virkning. Det betyr at alle fysioterapeuter i landet må holde seg i Norge, og kan risikere fengsel hvis de bryter forbudet.

Nyheter

Avlyser mer på grunn av korona

Flere konferanser for fysioterapeuter er avlyst på grunn av koronaviruset. Det gjelder blant annet årsmøteseminaret til faggruppen Fysioterapi for eldre og NFF Region Midt.

Nyheter

Mange får hjerteproblemer på ny

To av ti hjertepasienter får en ny alvorlig hjerte-kar-hendelse innen fire år, viser en ny, norsk studie. –Det er viktig å alltid motivere til økt fysisk aktivitet, sier forsker.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Ledige stillinger

Les mer

pasient-reportasje-smerte
Tema

Smerte og kultur

Fysioterapeuter, både på sykehus og ute i klinikken, har mange pasienter med en annen kulturell og etnisk bakgrunn enn norsk. Hvordan møte og behandle pasienter med en helt annen forståelse og forventning til det å være syk - og med et smerteuttrykk du kanskje ikke forstår? Les reportasjen i Fysioterapeuten eblad

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten