Nyheter

Nyheter

Bygde om venterommet til smitterom

Fysioterapeuter ved Klinikk Andøya i Kristiansand brukte mindre enn 24 timer på å bygge om deler av venterommet til et smitterom. Rommet er nå bygd for å holde sårbare pasienter adskilt fra resten av legekontoret.

Nyheter

Lønnsforhandlinger utsatt til høsten

Alle forhandlinger for fysioterapeuter i privat og kommunal sektor er utsatt til høsten. Det er resultatet etter at Riksmekleren – i samråd med partene i frontfaget – besluttet å stanse videre forhandlinger mellom LO og NHO.

Nyheter

Slik jobber Kaia med koronapasienter

Fysioterapeut Kaia Marie Nicolaisen må ha fullt smittevernutstyr når hun behandler koronapasienter. -Som fysioterapeut er jeg vant til å være tett på pasienten, så utstyret skaper en rar distanse, sier hun.

Nyheter

Helsedirektoratet stenger fysioterapiklinikkene

Alle fysioterapiklinikker må holde stengt fra natt til mandag for å redusere risikoen for spredning av koronaviruset, vedtok Helsedirektoratet sent søndag kveld. Det er gjort unntak for visse nødvendige pasientbehandlinger.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Ledige stillinger

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten