Leder

Leder

Vinnerloddet

Er det kommunepolitikerne som skal avgjøre hvem som er best faglig skikket til å drive fysioterapi?

Leder

Kommer du?

4.-6. mars arrangerer NFF Fysioterapikongressen 2015, den største fagkongressen for fysioterapeuter noen sinne i Norge. Denne store satsingen stemmer godt med NFFs visjon for landsmøteperioden 2014-2016: Sterk, stolt og synlig.

Leder

Alternativet

Er det greit at fysioterapeuter tilbyr alternativ behandling, bare de holder det helt adskilt fra sin fysioterapipraksis?

Leder

Gruppepress

Stadig flere pasienter trener i grupper under veiledning av fysioterapeut. Færre får individuell behandling. Nå er det også publisert en studie som viser samme tendens.

Leder

Et samstemt orkester

Da var det på’n igjen. En ny fagutgivelse er klar. Og norske fysioterapeuter er bedre skolert enn noen gang for kritisk å kunne lese vitenskapelige artikler.

Leder

Kampen om milliardene

«Gapet mellom rikspolitikernes fagre løfter og den manglende oppfølgingen lokalt, går rett inn i kjernen på årsaken til opprøret blant lærerne i Norge.»

Leder

Endelig en beslutning

I begynnelsen av juli, rett før Norge tok sommerferie, kom svaret. Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) ønsker ikke å gi autorisasjon til flere grupper helsepersonell.
(Leder i Fysioterapeuten nr.7.)

Leder

Lønn som fortjent

Det gikk bra – eller gjorde det egentlig det? Streik ble det i alle fall ikke, noe mange fysioterapeuter sikkert er lettet over å slippe.

Leder

Hvor leser du Fysioterapeuten?

Du har helt sikkert hørt om det, og kanskje også sett konsekvensene av det i din egen postkasse. Papiravisene sliter på grunn av kraftig nedgang i annonseinntekter og abonnenter, og konkurransen fra mobil og nettbrett. Derfor tittelen; på hvilken plattform leser du Fysioterapeuten?

Leder

Å ta fra de syke og gi til de friske

Det finns knapt noen saker som får mer oppmerksomhet enn fortvilte pasienter med alvorlige sykdommer som ikke får den behandlingen de forventer og/eller trenger. Et direkte og brutalt utslag av medisinsk og økonomisk prioritering.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten