Takk for i år!

For oss studenter har dette skoleåret gått som en vind! Vi har jobbet oss gjennom mappeoppgaver, praksisperioder og eksamener. Nå har vi endelig ferie! 

Blogg

Halve styret gikk ut ved forrige årsmøte og de heldiggrisene er nå ferdig utdannet og mangler (bare) ett år turnus før de kan motta sin autorisasjon som fysioterapeuter. Vi ser at turnusplassene igjen har vært tilstrekkelige, det er viktig for oss i FYSIO-Norge. De resterende FYSIO-Norge-medlemmene har fylt kunnskap inn i hodet og enda 60 studiepoeng mot målet. En av våre fanesaker er kvalitet i studiet og faget vårt og vi tror fortsatt begge deler vil bedre seg de neste årene.

I FYSIO-Norge ønsker vi å rette en takk til de avtrådte studentene, de vi har samarbeidet med dette skoleåret og alle som har hjulpet eller utfordret oss gjennom året. Vi håper alle får en varm og fin sommer der energilagrene fylles til randen for en ny høst med skole, turnus, jobb eller andre utfordringer man skal takle!

God sommer! 

FYSIO-Norge og Jonas Nermoen, FYSIO-Norge representant for FYSIO-Mensedieck. 

» Vis regler for kommentarer

Regler for kommentarer

  1. Diskuter sak, ikke person, og skriv helst under med fullt navn.
  2. Fysioterapeuten har redaktøransvar for alt som publiseres.
  3. Rasistiske, sjikanerende og andre uønskede innlegg vil bli fjernet.
  4. Meld gjerne fra om innlegg du synes er upassende til fysioterapeuten@fysio.no
Kommentarer ved hjelp av Disqus

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Ledige stillinger

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten