Anders Berget og Lennart Krohn-Hansen

Blogg

Hvordan bli sterkere og øke muskelmassen?

The 8th International Conference on Strength Training (1) ble i 2012 arrangert i Oslo. Seminaret samlet svært mange av verdens ledende forskere på trening generelt og styrketrening spesielt. Dette blogginnlegget er ment som faglig påfyll til fysioterapeuter med styrketrening som en del av sin arbeidshverdag.

Les hele innlegget

Blogg

Friskhjulet som forklaringsmodell

Frisk Rygg-boka er nettopp lansert, ei bok skrevet for å gi folk flest bedre kunnskap om ryggen og konkrete tiltak som man kan gjøre selv. Sentralt i denne boka er Friskhjulet, en enkel hjemmetest for å finne ut hva du bør gjøre for å bli bedre i ryggen.

Les hele innlegget

Blogg

Hva er egentlig fysioterapi?

I mitt forrige blogginnlegg beskrev jeg hvorfor jeg ikke lenger tror blindt på fysioterapi. Det var samtidig en beskrivelse av hvordan ingen andre profesjoner nødvendigvis er bedre eller dårligere til å håndtere pasientene enn det fysioterapeuter er. Personlig tror jeg at vi som fysioterapeuter er blant de mest kunnskapstørste av helseprofesjonene, og raske til å ta i bruk ny kunnskap i praksis.

Les hele innlegget

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten