Blogg

Studentblogg

Vær stolt av fysioterapiyrket

Mange nyutdannede fysioterapeuter får ikke jobb som fysioterapeuter i starten. De må ta til takke med andre stillinger, som hjelpepleiere, personlige trenere, idrettsmassører.

Forskerlivet

Føler du at du må ”bevise” din smerte for legen for å bli tatt på alvor?

Se for deg at du går til legen med et kne som nå har vært smertefullt i flere måneder. Etter å ha fått slitt deg til å bli henvist til MR er du sikker på at det skal bli orden på sakene bare de ser den åpenbare skaden i selve kneet. Men dere får svar fra MR om at alt er i den skjønneste orden. Du kan bare gå hjem, og kneet vil bli bra av seg selv er beskjeden du får.

Les hele innlegget

Emilie Holmseth Risberg

Offentlig godkjent fysioterapeut.

Gyldig autorisasjon fra to tusen og fjorten til to tusen og sekstifire. En treårig bachelorutdanning og en turnustjeneste er gjennomført og bestått. Velkommen til ansvar, kompetanse, krav, helse, livsstil, utfordringer og glede. Velkommen til aktivitet, kropp, miljø og deltakelse – velkommen til meg, jeg er fysioterapeut! 

Les hele innlegget

Anders Berget og Lennart Krohn-Hansen

Hva er egentlig fysioterapi?

I mitt forrige blogginnlegg beskrev jeg hvorfor jeg ikke lenger tror blindt på fysioterapi. Det var samtidig en beskrivelse av hvordan ingen andre profesjoner nødvendigvis er bedre eller dårligere til å håndtere pasientene enn det fysioterapeuter er. Personlig tror jeg at vi som fysioterapeuter er blant de mest kunnskapstørste av helseprofesjonene, og raske til å ta i bruk ny kunnskap i praksis.

Les hele innlegget

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten