Blogg

Gerty Lund

En rose til hver især

Vi har nå vært gjennom mer enn to måneder med koronatilstander i Norge. Pandemien har rammet fysioterapeutene i landet veldig ulikt etter hvor man har sin arbeidsplass. Uansett hvor dere jobber, så fortjener dere alle en rose hver for hvordan dere har taklet situasjonen.

Les hele innlegget

Studentblogg

Trygg som utrygg?

Brått er vi her. Tiden fra vi tok valget om å vie tre av de neste årene på fysioterapistudiet i Trondheim, til valget om hvor det o store turnusåret skal tilbringes, har rast av gårde som ingenting annet.

Les hele innlegget

Arne Instebø

Sikrere videokonsultasjon med bank-ID

For å forhindre smittespredning har Direktoratet for e-helse anbefalt at helsepersonell benytter seg av en videoløsning der det er mulig. Et tiltak som bidrar til å redusere smitterisikoen for både helsepersonell og pasienter. Det som er urovekkende er at det 23. mars 2020 ble holdt et webinar for fastleger hvor det ble uttalt at bank-ID kompliserer pasientens pålogging, og at det kan skrus av hvis mulig.

 

Les hele innlegget

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Kneartrose: Uvitenhet gir mer kirurgi

I motsetning til retningslinjene for beste praksis for artrose i kneet, har funn fra flere forskjellige...

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten