Aktuelt

Nyheter

MS: Usikker effekt av tiltak mot fall

Effekten av fallforebyggende tiltak for MS-pasienter er usikker. Årsaken er at studiene som er gjennomført er for små og har lav eller svært lav kvalitet, viser en ny systematisk Cochrane-oversikt.

Leder

Idrettsfysioterapi for alle

Høsten er tid for fag i Fysioterapeuten. Mye fag. I årets fagutgivelse har vi satt fokus på idrettsfysioterapi og aktivitetsmedisin – et tema mange er opptatt av, om enn på ulike måter. Denne utgaven av Fysioterapeuten er tidenes tykkeste.

Nyheter

Trenger det mest - liker det minst

Den delen av befolkningen som har størst behov for helsefremmende tiltak, er også mest negativt innstilt til dem, ifølge en studie fra forskere ved Universitetet i Oslo (UiO) og NTNU.

Blogg

Historisk vedtak på Hovedlandsmøtet

På NFFs Hovedlandsmøte ble det fremmet et forslag om en resolusjon der NFF skal boikotte verdenskongressen i Dubai. Denne resolusjonen gikk igjennom med et overveldende flertall. 

-Et betydelig øyeblikk i NFFs historie, skriver Stig Fløisand fra Rådet for fysioterapietikk.

Les hele innlegget

Blogg

Bredde(para)idrett?

Bør paraidrett implementeres i utdanningsplanen og gjøres mer synlig blant fysioterapistudenter? - Paraidrett er et begrep som bør og kan omfatte mange, skriver Vilde Holmberg Dalen Aas i FYSIO.

Les hele innlegget

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Ledige stillinger

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten