Aktuelt

Nyheter

Slik jobber Kaia med koronapasienter

Fysioterapeut Kaia Marie Nicolaisen må ha fullt smittevernutstyr når hun behandler koronapasienter. -Som fysioterapeut er jeg vant til å være tett på pasienten, så utstyret skaper en rar distanse, sier hun.

Blogg

Vi er mange!

Vi vil gjerne bidra. Hvor skal vi henvende oss? Finnes det noen retningslinjer for å ta i bruk studenter i en slik situasjon? Vi er mange, og nå sitter vi hjemme. Mange med en følelse av å ha lite å gjøre, i alle fall en god del mindre enn for en uke siden. Les en students rop om å hjelpe i en kaotisk helsesituasjon. 

Les hele innlegget

Nyheter

Helsedirektoratet stenger fysioterapiklinikkene

Alle fysioterapiklinikker må holde stengt fra natt til mandag for å redusere risikoen for spredning av koronaviruset, vedtok Helsedirektoratet sent søndag kveld. Det er gjort unntak for visse nødvendige pasientbehandlinger.

Nyheter

Helsedirektoratet beklager ovenfor NFF

Helsedirektoratet beklager at deres retningslinjer i forbindelse med korona-viruset har ført til usikkerhet blant norske fysioterapeuter vedrørende stenging. Fysioterapeuter kan holde åpent.

Nyheter

-Opplever at NFF er på banen

Flere frustrerte fysioterapeuter har bedt om retningslinjer fra NFF gjennom sosiale medier. Vi har spurt NFF-lederen om NFFs rolle i koronasituasjonen, økonomiske bekymringer og hvilke saker de holder på å avklare.

Nyheter

Les mer

Fag og vitenskap

Les mer

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten

Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten Tidsskriftet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten