Stillingsinformasjon

Annonsør: Farsund kommune

Søknadsfrist: 20.10 2017

Farsund_logo

Ledige avtalehjemler for fysioterapeut

Farsund er en kommune med ca. 9 700 innbyggere. Kommunen er en kystkommune med en sterk historisk og næringsmessig tilknytning til havet. Kommunen har en rekke store og mellomstore industribedrifter og er i tillegg Agders største jordbrukskommune. Kommunens kilometerlange sandstrender, merkede turstier og idylliske skjærgård innbyr til aktivitet og rekreasjon for egne innbyggere og besøkende.

 

For snarlig tiltredelse har vi ledig:

  • 50% avtalehjemmel ledig tilknyttet Gåseholmen helsesenter.
  • 50% avtalehjemmel ledig tilknyttet Lista Fysikalske institutt.

Vi kan tilby:

En kommune som har fokus på innovasjon og utvikling av tjenestene, med utgangspunkt i innbyggerens ressurser. Vi skal inspirere og motivere våre innbyggere til å ta ansvar for egen helse og aktivt bidra til å leve et meningsfylt liv lengst mulig i eget hjem.

Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som fysioterapeut
  • Faglig engasjert med bred erfaring og kunnskap fra allmenn fysioterapi og rehabilitering for alle aldersgrupper og ulike diagnosegrupper.
  • Oppdatert på innovativ fysioterapibehandling og nye måter å organisere tilbudet på f.eks. gruppetrening og virtuell trening.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Kunne bidra til å optimalisere målene for fremtidens helsetjeneste i henhold til lover, avtaler, planer og retningslinjer for fysioterapeuter og for Farsund kommune.
  • For en av de ledige 50% avtalehjemlene kreves videreutdanning innen psykomotorisk behandling.

Søkere med annen utdanning enn norsk, krever språkkunnskaper tilsvarende nivå B2. Dette gjelder ikke skandinaviske søkere.

Fysioterapeut skal drifte sin praksis i henhold til kommunehelsetjenesteloven, den til enhver tid gjeldende ASA 4313, samt kommunens helse og omsorgsplan. I tråd med helsepersonell loven, vil det bli krevd politiattest av den som tildeles hjemmelen.

Tildeling av avtalehjemmel skjer iht. ASA 4313.

Kontaktperson for informasjon om stillingene er kommunalsjef Anne-Margrethe T. Johnsen, telefon 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk på vår hjemmeside:  https://www.farsund.kommune.no/index.php/nyheter/ledige-stillinger.

Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer tas med ved innkallelse til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 20.10.2017.

Hjemmeside:

http://www.farsund.kommune.no