Stillingsinformasjon

Annonsør: Norsk Fysioterapeutforbund

Søknadsfrist: 05.01 2018

Fysioterapeuten logo

Fysioterapeuten søker journalist med interesse for helseforskning og helsetjenester

Tidsskriftet Fysioterapeuten har ledig 100 % fast stilling som journalist fra 1. februar. 

Dette er journalistjobben for deg som er genuint interessert i å skrive om forskning innen helse, fysisk aktivitet, trening, rehabilitering – og selvsagt fysioterapi. Helsepolitikk, fysioterapeuters praksis og økonomiske betingelser er også viktige temaer for våre lesere. Bakgrunnen for utlysningen er at vår journalist slutter.

For mer informasjon, ta kontakt med redaktør Dagrun Lindvåg: dl@fysio.no tlf: 976 71 248

Hvis du vil snakke med andre i redaksjonen, send en e-post til fysioterapeuten@fysio.no.
Kortfattet søknad og CV sendes på e-post til dl@fysio.no.

Om jobben:

Vår utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Det er en fag- og profesjonsforening med ca. 10.000 medlemmer, fordelt på ansatte og selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter.

Tidsskriftet ble startet i 1936 og sendes til alle NFF-medlemmer og en del abonnenter. Vi har fra 2018 ni utgivelser per år og et aktivt nettsted, www.fysioterapeuten.no, med nesten daglige oppdateringer. Fysioterapeuten kommer også ut som e-blad.

Fysioterapeuten er medlem av Fagpressen og drives i henhold til Redaktørplakaten. Redaksjonen har fire medarbeidere, 3.6 stillinger.

Hva vi ser etter:

Du må ha kunnskaper om og interesse for helserelatert forskning, helsepolitikk og helsetjenester.
Du skriver godt, er nøyaktig og tar bilder til dine egne saker. Det er en fordel om du også kan filme/ produsere levende bilder til enkelte saker.
Du må være fortrolig med å skrive og publisere for både papirutgaven, nettsidene og i sosiale medier. Det digitale blir stadig viktigere, også for et fagtidsskrift som Fysioterapeuten. I vår redaksjon må alle delta i denne utviklingen.
Du må også se det som en positiv utfordring å skrive for fagfolk.
Du er rask, omgjengelig og god til å jobbe i team.

Hva vi gir deg:

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, pensjons- og forsikringsordning, trening i arbeidstiden og fri mellom jul og nyttår. Lønn etter avtale. Arbeidsted Oslo.

Fysioterapeuten holder til i Stensbergsgt. 27 i Oslo, sammen med NFFs sekretariat (ca. 34 medarbeidere). Fra 20.desember 2017 flytter vi inn i moderne lokaler i Kirkegata 15, Oslo.

Kontaktperson:

Redaktør Dagrun Lindvåg:
Telefon: Tlf: 976 71 248
Mail: dl@fysio.no