Stillingsinformasjon

Annonsør: Lenvik kommune

Søknadsfrist: 15.08 2018

Lenvik_kommune

Ledig 2 x 100% avtalehjemler fysioterapi

Der hvor øya Senja møter fastlandet ligger barnebykommunen Lenvik. Med sine 11 620 flotte og engasjerte innbyggere, et spennende og innholdsrikt omland, og med en vakker og vill natur, er området attraktivt å bo og flytte til. Størsteparten av befolkningen i kommunen bor i og i nærheten av byen Finnsnes som er kommunesenter for Lenvik og regionsenteret for Midt-Troms. Næringslivet i Midt-Troms regionen er variert og spennende. Bardufoss lufthavn når du på 45 min. Hurtigbåten til de større byene Tromsø og Harstad tar vel 1 time.

Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy blir etter planen Senja kommune fra 2020. Den nye Senja kommune blir en av Norges fremste innen havbruk og sjømat. I tillegg har kommunen et mangfold av næringsbedrifter innen industri, handel og reiseliv. Senja kommune vil ha ca. 15000 innbyggere og har mange aktive og livskraftige bygder og tettsteder. Byen Finnsnes er regionsenteret i Midt-Troms, og vil bli kommunesenter i den nye kommunen.

Fysioterapitjenesten i Lenvik kommune har per i dag til sammen ni avtalehjemler med driftstilskudd, tre fastlønnsstillinger og en turnusstilling. To av avtalehjemlene er tilknyttet terapibad, tre av avtalehjemlene som spesialister i henholdsvis nevrologi, psykomotorisk fysioterapi og manuellterapi. 

Den overordnede målsetningen er å gi befolkningen i kommunen stabile og gode helse- og rehabiliteringstjenester. 

Lenvik kommune har ledig 2 x 100 % avtalehjemler som fysioterapeuter lokalisert ved Brageklinikken, Finnsnes.

Begge avtalehjemlene er nyopprettet med oppstart fra 01.10.2018. Fysioterapeutene blir samlokalisert i gruppepraksis med to etablerte fysioterapeuter. Alle fire avtalehjemlene er tilpliktet bassengtrening ved Brageklinikkens helsebad.

Brageklinikken er en gruppepraksis og en flerfaglig arbeidsplass bestående av sekretær, to fysioterapeuter med avtalehjemmel og to kiropraktorer. Andre faggrupper som ortopediingeniør og osteopat er tilknyttet klinikken. Klinikken er samlokalisert med treningssenter på Finnsnes. Brageklinikken har et høyt fokus på aktive tiltak for sine brukere.

Vi søker etter to fysioterapeuter med interesse for aktiv habilitering/ rehabilitering, faglig og tverrfaglig utvikling. Vi ønsker deg som kan bidra med å tenke kreativt og nyskapende for å videreutvikle en effektiv og god fysioterapitjeneste i Lenvik kommune

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som fysioterapeut
 • Generell digital kompetanse
 • Vise til kontinuerlig aktivitet innen faglig utvikling
 • Evne og vilje til å drive privat fysioterapipraksis
 • Erfaring og kompetanse med å organisere og lede grupper
 • Erfaring og kompetanse innen aktiv habilitering/ rehabilitering

Personlige egenskaper

 • God evne til å jobbe selvstendig og i team – du er en lagspiller 
 • Målrettet og strukturert.
 • Ansvarsbevisst og løsningsorientert.
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et faglig utviklingsmiljø:

 • Individuell behandling og gruppebehandling i basseng og i sal.
 • Aktiv habilitering og rehabilitering
 • Bruke trening og aktivitet som behandlingsredskap
 • Bidra til videre utvikling av Brageklinikken og det øvrige fysioterapitilbudet i kommunen.

Ved tildeling av avtalehjemlene vektlegges en samlet vurdering av kompetanse, relevant erfaring og personlig egnethet.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Avtalehjemmelen og tildelingsprosessen er regulert av de til enhver tid gjeldene lover, forskrifter og avtaleverk (ASA 4313 og ASA 4303).

Nærmere opplysninger fås ved henvendelser til virksomhetsleder Evy Nordby, mobil 481 73916, e-post: evy.nordby@lenvik.kommune.no 

Jøran Johansen, kontaktperson/fysioterapeut Brageklinikken, mobil 909 43005.

Søknaden sendes elektronisk via Jobb Norge: Jobbnorge-ID 155274.

Søknadsfrist: 15.08.2018 

Søk på stillingen her.

Det bes om at to referanser oppgis ved søknaden. Det kreves politiattest ved inngåelse av individuell avtale. I henhold offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort.

Hjemmeside:

http://www.lenvik.kommune.no