Stillingsinformasjon

Annonsør: Medi 3 A/S

Søknadsfrist: 08.08 2016

Medi_3_logo

Fysioterapeut - 50% vikariat i Ulsteinvik

Vi søker vi etter autorisert fysioterapeut til allmenn fysioterapipraksis ved vår avdeling i Ulsteinvik. 

Stillingen gir muligheter for en variert og spennende jobbhverdag og tverrfaglig samarbeid med Medi 3s øvrige spesialister - til det beste for pasienten.
Vi ønsker oss en god kliniker som setter kunden i fokus, er fleksibel, flink på relasjonsbygging, jobber systematisk og effektivt- og kan takle en hektisk hverdag. Det er en fordel om du har videreutdanning innen slyngebehandling og trykkbølgebehandling.

Vi tilbyr :

  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Deltakelse i et spennende, tverrfaglig miljø, med engasjerte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi håper at du synes dette høres spennende ut og at du er nysgjerrig på å få vite mer om oss. 

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med avdelingsleder for Medi 3 Helse:
Karen Longva Buset - Tlf.: 99 01 70 57.

Søknad Sendes til
k.buset@medi3.no 

Søknadsfrist: 08.08.2016.

Medi 3 er et av landets ledende privateide medisinske senter. Vi tilbyr et bredt utvalg av helsetjenester med høy kvalitet uten ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og maritim medisinsk sikkerhet. Medi 3 har 130 ansatte/tilknyttede personer og en samlet årlig omsetning på ca 160 mill kr. Vi leverer tjenester fra våre lokasjoner i Ålesund, Ulsteinvik, Brattvåg, og Kristiansund. Medi 3 i Ulstenvik holder sentralt til i Bjørndalvegen. Her tilbyr vi allmennlegetjeneste, bedriftshelsetjeneste, hudlege, kiropraktikk, fysioterapi, kognitiv terapi, reise- og vaksinasjonsklinikk, attester og sertifiseringer. Våre fysioterapeuter har ikke refusjonsavtale med det offentlige. Dette gjør at vi har kort ventetid og god tid til den enkelte pasient. Vi leverer tjenester med høy faglig standard i lyse, lett tilgjengelige og godt utstyrte lokaler.